Το iFree Phone είναι μια καινούρια υπηρεσία που σας προσφέρει ελεύθερη ομιλία με όλα τα μέρη της Ελλάδας καθώς και με επιλεγμένους, δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού με Aστική χρέωση.

Σε κάθε σας κλήση καλέστε πρώτα το 801 2000 802 δώστε τον κωδικό 6035019 όταν σας ζητηθεί και μετά πληκτρολογήστε τον Υπεραστικό ή Διεθνή αριθμό που θέλετε. Η χρέωση είναι Αστική δηλαδή μόνο 0,05 € / λεπτό συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο και εμφανίζεται στον λογαριασμό τηλεφώνου σας. Δεν απαιτείται η αγορά καρτών, δημιουργία συμβολαίου ή οποιαδήποτε τροποποίηση στην τηλεφωνική σας γραμμή.

Διαθέσιμοι προορισμοί: Ελλάδα, ΗΠΑ, Κύπρος, Αγγλία, Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία και πολλοί άλλοι.

 
  Καλέστε από τη συσκευή του σταθερού σας τηλεφώνου τον αριθμό
801 2000 802
 
Στη συνέχεια, εισάγετε τον Κωδικό PIN που εμφανίζεται στην εικόνα στα αριστερά σας και πατήστε # (δίεση). O Κωδικός εισάγεται μόνο την πρώτη φορά χρήσης.   Τέλος, πληκτρολογήστε τον τηλεφωνικό αριθμό που θέλετε να καλέσετε. Η χρέωση για την κλήση σας θα είναι Aστική.  

© 2008-10 iFree - Απελευθερωθείτε! - Powered by Algonet S.A.