Τι είναι η υπηρεσία iFree Phone;

H υπηρεσία iFree Phone είναι μια νέα υπηρεσία τηλεφωνίας, η οποία σας επιτρέπει, μέσω κλήσης του τηλεφωνικού αριθμού 801 2000 802 και της χρήσης κωδικού PIN 6035019, να τηλεφωνείτε από το σταθερό σας τηλέφωνο σε όλη την Ελλάδα και σε δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού, με κόστος αστικής κλήσης προς iFree.

Πώς μπορώ να καλώ μέσω του iFree Phone;

Για να μπορείτε να καλείτε μέσω του iFree Phone ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
Την πρώτη φορά θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήστε τον κωδικό PIN 6035019
Στη συνέχεια:
1. Καλέστε από το σταθερό σας τον αριθμό 801 2000 802
2. Για οδηγίες στα ελληνικά πατήστε 1
3. Πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε

Γιατί με συμφέρει η υπηρεσία iFree Phone;

Η υπηρεσία iFree Phone σας συμφέρει γιατί σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε υπεραστικές κλήσεις προς όλη την Ελλάδα και διεθνείς κλήσεις προς το εξωτερικό με αστική χρέωση, με αποτέλεσμα να μειώνεται το κόστος του τηλεφωνικού σας λογαριασμού.
Σημείωση: Oι υπεραστικές κλήσεις χρεώνονται πολύ φθηνότερα σε σχέση με τον ΟΤΕ ενώ οι διεθνείς κλήσεις είναι μέχρι και 25 φορές φθηνότερες από τον ΟΤΕ.
Για όλες τις κλήσεις σας, η χρέωση είναι ξεκάθαρη και ενιαία (αστική χρέωση προς iFree), χωρίς άλλες «κρυφές» χρεώσεις.

Πρέπει να καλώ πάντα το 801 2000 802 πριν πραγματοποιήσω μια κλήση μέσω της υπηρεσίας του iFree Phone ή ενεργοποιείται αυτόματα μετά την πρώτη φορά;

Η υπηρεσία iFree Phone δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί. Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία θα πρέπει να καλείτε πάντα το 801 2000 802 και στη συνέχεια τον αριθμό που επιθυμείτε. Έτσι οι υπεραστικές ή διεθνείς κλήσεις θα χρεώνονται ως αστικές.
Στην περίπτωση που δεν καλέσετε το 801 2000 802 πριν τηλεφωνήσετε δεν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία iFree Phone και κατά συνέπεια χρεώνεστε από τον ΟΤΕ ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία παροχής τηλεφωνίας σύμφωνα με τα εκάστοτε τιμολόγιά τους για υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις.

Μπορώ να χρησιμοποιώ την υπηρεσία με τον κωδικό PIN 6035019 που μου έχει δοθεί μόνο μέσω της τηλεφωνικής συσκευής στην οποία εισήγαγα τον κωδικό;

Αυτό δεν ισχύει. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία από οποιοδήποτε σταθερό τηλέφωνο ανεξάρτητα από το ποιο ήταν τηλέφωνο που εισάγατε τον κωδικό PIN την πρώτη φορά. Εισάγετε τον κωδικό PIN σε κάθε συσκευή που επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε.

Η υπηρεσία iFree Phone είναι δωρεάν;

Η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν. Όλες οι κλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω αυτής χρεώνονται ως αστική κλήση προς iFree από τη στιγμή που έχετε καλέσει πρώτα το 801 2000 802. Εκτός από το κόστος αστικής κλήσης για όσο χρόνο χρησιμοποιείτε την υπηρεσία, δεν υπάρχει καμία άλλη χρέωση.

Ποια είναι η χρέωση της υπηρεσίας iFree Phone;

Για τις κλήσεις που πραγματοποιείτε χρεώνεστε με βάση το κόστος Αστικής Κλήσης προς iFree, που είναι 0,05 € / λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο (Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Μπορώ να χρησιμοποιώ την υπηρεσία iFree Phone από το κινητό μου τηλέφωνο;

Όχι. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο από σταθερό τηλέφωνο.

Μπορώ να χρησιμοποιώ την υπηρεσία iFree Phone για να καλώ προς κινητά τηλέφωνα;

Με την υπηρεσία αυτή επιτρέπονται κλήσεις μόνο προς σταθερά τηλέφωνα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κατ' εξαίρεση είναι εφικτή η κλήση προς κινητά τηλέφωνα στις ΗΠΑ/Καναδά, Κίνα, Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ.

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας είναι διαθέσιμη η υπηρεσία iFree Phone;

Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να καλείτε από παντού με αστική χρέωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ποιός είναι ο Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος της Υπηρεσίας;

Το iFree, στηρίζεται στο αξιόπιστο, άρτιο και τεχνολογικά προηγμένο δίκτυο του Τηλεπικοινωνιακού Παρόχου Algonet S.A.

 

© 2008-10 iFree - Απελευθερωθείτε! - Powered by Algonet S.A.